Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2018, 14:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Selassie a Evžen parodujú Kanyeho a Lil Pumpa

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aj youtuberi pochopili, kadiaľ vedie cesta. Našťastie nás pri tom zvládli pobaviť tupým textom a autentickým prevedením.

Väčšina domácich youtuberov nemá vo zvyku v rámci svojho obsahu experimentovať a skôr sa venuje overeným formátom. Reakcií, ochutnávačiek, testovačiek, gameplayov aj vlogov je už dávno plný internet a divák si väčšinou môže vybrať len tvár, ktorú bude sledovať. 

Z času na čas nás aj títo skoro tradiční tvorcovia dokážu milo prekvapiť a jeden dôkaz tu máme aj dnes. Selassie a jeho mladší brat Evžen totiž vydávajú paródiu na aktuálny hit I love it od Kanyeho Westa a Lil Pumpa. 

Jednoduchá a zároveň chytľavá skladba v podaní slovenských youtuberov naberá další rozmer. Upozorňujeme, že na verziu slovenských youtuberov potrebuješ poriadnu dávku nadhľadu. Tupý text a autentické zámerne nekvalitné spracovanie dodávajú výsledku úplne nový rozmer a ty nám daj do komentárov vedieť, ako sa ti páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia