Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2018, 0:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nezastaviteľný Anthony Joshua knockoutoval Povetkina v siedmom kole

ŠPORT ANTHONY JOSHUA BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Britský boxer prevalcoval ruskú mašinu.

Anthony Joshua zvládol zaťažkávajúcu skúšku a knockoutom poslal domov ruského protivníka Alexandra Povetkina. Spočiatku vyzeral súboj veľmi otvorene a vyrovnane, pretože Povetkin na svojho protivníka vybehol vo veľkom štýle.

Prvý vážnejší úder utŕžil práve Joshua, pričom rovno začal krvácať z nosa, ale nezastavilo ho to v ceste za udržaním titulov v ťažkej váhe. Brit postupne ovládol zápas a pomocou svojej dominancie ukázal ruskému protivníkovi, ako sa vyhrávajú súboje.

V siedmom kole Joshua trafil Povetkina natoľko, že Rus spadol a keby v sebe nenašiel silu postaviť sa, nikto by mu to nezazlieval. Povetkin napriek tomu vstal a čelil britskej hrozbe, čo prakticky ani nemusel urobiť.

Po pár sekundách prišla nová séria úderov a Povetkin už jednoducho nemal nárok pokračovať. Vďaka technickému knockoutu obhájil Joshua svoje opasky a bude sa tešiť na budúci apríl, kedy ho čaká nový vyzývateľ. 

Domov
Zdieľať
Diskusia