Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2018, 11:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fanúšikovia vypískali Machine Gun Kellyho po tom, čo naživo zarapoval diss na Eminema

HUDBA BORIS BECKER EMINEM
Uložiť Uložené

MGK ako predskokan na vystúpení Fall Out Boy nadával Eminemovi a zarapoval aj časť disstracku Rap Devil, čo sa nestetlo s pochopením publika.

Cenu za suverénne najdiskutovanejší beef tohto roka si odnáša dvojica Machine Gun Kelly a Eminem, ktorí dokázali zatieniť aj také kapacity ako Drake a Pusha T. Už snáď všetci celý vývoj tohto sporu poznajú, a tak ho nemusíme bližšie predstavovať. Po diss tracku v podaní MGK sme sa aj napriek dlhšej odozve dočkali Eminemovej odpovede

Na rade je aktuálne výrazne mladší účasník beefu, ktorý sa nechal počuť, že jeho odpoveď nájdeme na chystanom EP, ktoré uzrie svetlo sveta už tento piatok. 

Ešte pred tým si Kells vytvoril menší trapas na pódiu na Floride, kde predskakoval skupine Fall Out Boy. Jeho koncert išiel podľa plánov až do momentu, kedy sa rozhodol spustiť spŕšku nadávok na Eminema, čo následne chcel zavŕšiť živým prednesom skladby Rap Devil. 

Nemyslel pritom na to, že nie všetci účastníci vystúpenia musia byť nutne jeho fanúšikmi a dopadlo to presne tak, ako si si už prečítal v nadpise. MGK bol vypískaný a aj keď táto fotografia na jeho Instagrame vyzerá dobre, samotné videa už presviedčajú o opaku. Veď posúďte sami. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia