Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s Interbeauty. 
20. septembra 2018, 14:10
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Barberi z celého Slovenska a Česka si prídu zmerať sily do Bratislavy. Rytmus bude vyhlasovať tých najlepších

MÓDA
Uložiť Uložené

Na druhý ročník Barber Battle sa môžeš prísť pozrieť aj ty.

To, že sa v dnešnej dobe muži starajú o svoj zovňajšok takmer rovnako poctivo ako ženy, už nie je tajomstvom, ani hanbou. Práve naopak, stala sa z toho móda, ktorá nás baví. Byť upravený, voňavý a dobre oblečený, to mužovi dodá sebavedomie a navyše sa tomu poteší aj ženské pokolenie. 

Pozitívnym zvykom v živote pánov sa rozhodne stali pravidelné návštevy pánskeho holičstva, a teda barber shopu. Po tých akoby sa roztrhlo vrece a je si z čoho vyberať

Barberi z celého Slovenska a Česka si prídu zmerať sily do Bratislavy. Rytmus bude vyhlasovať tých najlepších
Zdroj: Interbeauty

Barbersky sviatok je za dverami! 

Už dňa 6.10.2018 počas veľtrhu Interbeauty si prídu zmerať sily profíci z celého Slovenska a Česka a svoje skills ukážu v bratislavskej Inchebe. Na druhý ročník Barber Battle sa môžeš prísť pozrieť aj ty. Súťažiaci sa vystriedajú v piatich kategóriách, medzi ktorými bude klasický pánsky strih, klasický pánsky strih – študent, barber girl, fast fade, hair tattoo design a novinka, v ktorej pôjde o súboj titanov.

Barberi z celého Slovenska a Česka si prídu zmerať sily do Bratislavy. Rytmus bude vyhlasovať tých najlepších
Zdroj: Interbeauty

Ceny odovzdá Rytmus

Celú akciu bude sprevádzať moderátor @ostohiphopreality a o hudbu sa postará @dj_grimaso. O víťazoch rozhodne svetová barberska elita @joshlamonaca @charliegray248 @glennmcgoldrick a môžeš sa tešiť na špeciálneho hosťa @rytmusking, ktorý vyhlási víťazov a odovzdá im poháre. 

Ceny, ktoré si odnesie víťaz každej kategórie budú v hodnote 2 500 € a pôjde napríklad aj o nový Mercedes A na víkend, víkend v rakúskych Alpách v hoteli Kempinski či špičkové strojčeky najlepšej barberskej značky Wahl.

Tak poď v sobotu 6.10.2018 aj ty do bratislavskej Incheby a vychutnaj si šou s tými najlepšími barbermi z celého Slovenska a Česka. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SK/CZ Barber Battle (@skczbarberbattle),

Viac info k celému eventu nájdeš TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia