Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2018, 21:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Úchylák aj úplatkár. Slovenský skeč ťa zasvätí do typov lekárov, ktorí v našej krajine ordinujú

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zrebný s Frlajsom opäť vymysleli vtipný skeč.

Netreba si klamať o tom, v akom stave sa momentálne nachádza slovenské zdravotníctvo. Nič nefunguje tak, ako by to mohlo v modernej krajine v 21. storočí fungovať, a tak nám zostáva už len humor.

Pochopili to Zrebný s Frlajsom, ktorí vymysleli vtipní skeč s jednoduchým názvom „Typy doktorov“ a pokúsili sa zmapovať našu zdravotnícku scénu.

Úplatky nepredstavujú v našich zemepisných šírkach a dĺžkach žiadnu novinku, nezvyčajní nie sú ani úchyláci a z bežného lekára sa razom stane skúsený psychológ, ktorý síce nie je kompetentný pomôcť ti, ale určite sa o to pokúsi.

Obaja tvorcovia sa do videa o typoch ľudí pustili po dlhom čase a očividne im to prospelo, pretože sa na viacerých častiach skeču dá slušne zasmiať. Nevynechali dokonca ani momentálnu hviezdu svetového rapu Tekashiho, takže do svojho jedného videa napchali všetko, čo si situácia vyžadovala.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia