Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2018, 8:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Takto vyzerá Joker v podaní Joaquina Phoenixa! Spoznávame jeho inteligentne pôsobiacu i šialenú stránku osobnosti

FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX
Uložiť Uložené

Bude Joker pre Phoenixa jeho prelomovou rolou?

Sólovka so šialeným Jokerom, ktorá bude stáť mimo DC univerzum, nám konečne predstavuje svojho výnimočného záporáka (fotky nájdete medzi textom nižšie).

Samotný predstaviteľ Jokera sa k snímke už začiatkom leta vyjadril veľmi pozitívne a navyše prezradil, že zo scenára ide strach. „Cítiť, že ide o jedinečný film, príbeh je zasadený vo svojom svete a hlavne: ku*evsky ma desí,“ povedal k téme Joaquin Phoenix.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Arthur.

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Z dostupných informácií vieme, že by nový Joker nemal byť klasickou komiksovkou. Miesto akcie a zábavy zrejme vsadí na poriadnu atmosféru a detailnú psychológiu postáv.

O réžiu filmu sa postará Todd Phillips (Hangover) a produkcia pripadla na plecia Martina Scorseseho. Premiéra je predbežne plánovaná na 4. október (říjen) 2019.

Z instagramového postu Todda Phillipsa už navyše vieme, že hlavná postava by sa skutočne mala volať Artur Fleck.

Z hereckých predstaviteľov sa vo filme okrem talentovaného Phoenixa ukáže napríklad aj Zazie Beetz, Marc Maron či Robert De Niro.

Otca mladého Batmana alias Brucea Wayna si mal v sólovke s Jokerom zahrať Alec Baldwin, ale vzhľadom na hercov plný program sa nakoniec k natáčaniu nedostane.

Odporúčané
RECENZIA: Napoleon RECENZIA: Napoleon 24. novembra 2023, 10:30

Soundtrack k snímke pripadol na skúsenú Hildur Ingveldardóttir Guðnadóttir (Sicario: Day of the Soldado). Príbeh bude zasadený do 80. rokov a ako inak sa pozrieme do dobre známeho Gothamu.

Akékoľvek ďalšie informácie sú dostupné v nasledujúcom vlákne. Tak čo vravíte z prvých záberov na Phoenixovho Jokera? Pôsobí na vás dostatočne šialeným dojmom?

Pokiaľ vám vyššie predložené fotografie nestačili, pozrite sa aj na video z natáčania, ktoré nám ukáže konflikt Phoenixa s neznámym klaunom.

Domov
Zdieľať
Diskusia