Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2018, 18:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine má strach iba sám zo seba, Slováci z cien nových iPhonov

REFRESHER 6IX9INE FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Vychutnaj si najnovšie Freshnews, v ktorých môžeš získať úplne zadarmo drahé tenisky podľa vlastného výberu.

Aj tento týždeň sme si pre vás pripravili nové Freshnews a ak dobre počítam, tak sa čoskoro dostaneme aj k jubilejnej hranici päťdesiatich dielov. S najväčšou pravdepodobnosťou sa dovtedy môžeš pripraviť na to, že obľúbený prehľad všetkého aktuálneho bude vychádzať ešte pravidelnejšie, no zatiaľ sa nechaj prekvapiť. 

Dnes si pre vás Deniska a Šajmo pripravili ďalší podrobný prehľad uplynulých sedem dní a už tradične nechýbajú informácie z hudby, filmov, módy či technológií, ktoré vždy dopĺňame o obsah z našej dielne. Na webe si môžeš prečítať dlhší rozhovor s Dalybom, kde prezrádza, prečo ho mrzí odchod Mac Millera a odhaľuje viac informácií o debutovom sóle. 

Veľa zaujímavého sa opäť udialo aj vo svete a suverénne najviac žil internet predstavením nových iPhonov, ktoré sú opäť ešte o niečo drahšie. Ty nám daj do komentárov  vedieť, ktorý si kúpiš a nezabudni, že v úplnom závere najnovších Freshnews si môžeš zasúťažiť o drahé tenisky podľa tvojho výberu

Domov
Zdieľať
Diskusia