Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2018, 1:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem popiera, že by na Kamikaze dissoval Drakea. Tvrdí, že Grammy sú skorumpované a vyhrávajú ich kamaráti organizátorov

HUDBA DRAKE EMINEM
Uložiť Uložené

Máme tu už naozaj poslednú časť rozhovoru so Swayom, ktorý z Eminema vytiahol snáď všetko dôležité.

Nedávno Eminem konečne vydal svoju odpoveď pre Machine Gun Kellyho a my budeme teraz veľmi zvedaví, či mladší účastník tohto beefu rozbehne druhé kolo. Na základe jeho povahy sa dá očakávať, že ďalšia reakcia v podobe diss tracku je len otázkou niekoľkých hodín, no zatiaľ nepredbiehajme. 

Slim Shady dnes na svojom oficiálnom Youtube kanále zároveň zverejnil poslednú časť rozhovoru so Swayom, ktorému dovolil opýtať sa prakticky na všetko, čo fanúšikov trápi. V predošlých dieloch hodinového rozhovoru rozdeleného na štyri časti už vyriešili obdobie okolo albumu Revival aj jednotlivé dissy, no stále ostávali nedoriešené dve dôležité témy.

Práve tie veterán z Detroitu vysvetľuje v úplnom závere. Prezrádza, že keď dissoval ghostwriting, určite nemyslel na Drakea, keďže tomu je dávno zaviazaný. Zároveň rozvíja tvrdenie, že Grammy nie sú seriózne ocenenia a vyhrávajú ich kamaráti celebrít a organizátorov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia