Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2018, 12:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ariana Grande prehovorila prvýkrát od smrti Maca Millera. V dojímavom príspevku opisuje svoje pocity

HUDBA ARIANA GRANDE INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Speváčka zostala smrťou bývalého priateľa zaskočená.

Speváčka Ariana Grande sa s raperom Macom Millerom rozišla len pred pár mesiacmi. Správa o jeho smrti ju silno zasiahla a na psychickej pohode jej nepridali ani fanúšikovia, ktorí ju vo veľkom začali na Instagrame obviňovať z toho, že Mac zomrel kvôli nej.

Ariana pridala na Instagram len jednu fotku, vypla možnosť komentovať príspevky a na pár dní sa stratila, aby si usporiadala myšlienky a vyčistila hlavu.

Po týždni zavesila na Instagram video, v ktorom potajomky Malcolma natáčala popritom, ako jej rozprával príbeh. On sa v sekunde zahanbil a nechcel ho rozprávať ďalej, pričom veľavravný je aj nápis na jeho mikine: Everything will be ok.

Ariana mu v príspevku odkázala, že si ho zamilovala od momentu, kedy ho prvýkrát stretla. Vtedy mala len 19 rokov a dnes nedokáže uveriť tomu, že tu už viac nie je. Vraj sa o tejto situácii často rozprávali a je nahnevaná.

Je nahnevaná, smutná a jednoducho nevie, čo má robiť. Mac bol pre ňu najdrahším priateľom a ľutuje, že mu nedokázala s bolesťou pomôcť, ani ju vyliečiť. Mac mal najkrajšiu dušu, ktorá si toľko vnútorných démonov nezaslúžila.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Príspevok komentovať nikto stále nemôže a zrejme je to tak lepšie. Ariana koniec koncov za smrť rapera nemohla ani nemôže a my si ani nevieme predstaviť, čím prechádza.

Domov
Zdieľať
Diskusia