Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2018, 10:36
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

6LACK vydáva druhý štúdiový album plný melanchólie, vzťahov a výpovednej hodnoty

HUDBA
Uložiť Uložené

East Atlanta Love Letter je vonku a okrem 6LACKa započujeme aj Futura, Offseta či Colea.

Jeseň sa pomaly, ale isto blíži a k pochmúrnemu počasiu neodmysliteľne patrí i hudba, ktorá ťa donúti premýšľať. V časoch, kedy sa toľko omieľaná a hľadaná výpovedná hodnota údajne vytráca, prichádza 6LACK ako blesk z jasného neba s plnohodnotným hudobným počinom East Atlanta Love Letter.

6LACK vydáva druhý štúdiový album plný melanchólie, vzťahov a výpovednej hodnoty
Zdroj: eastatlantaloveletter.com

A hoci nám je jasné, že melancholický rap/spev z kategórie R&B/trap nie je pre každého, cítime potrebu podeliť sa s vami práve o túto novinku. Po debutovom platinovom albume FREE 6LACK, ktorý obdržal obrovský úspech a rozšíril povedomie o dovtedy relatívne neznámom interpretovi, sa nám dostáva ďalších 47 minút úvah a myšlienok krútiacich sa predovšetkým okolo ľudských vzťahov. 



Na 14 skladbách sa tentokrát objavili aj spolupráce a to s hudobníkmi v znení Future, J. Cole, Offset a Khalid, pričom iba 2 skladby (Nonchalant a Switch) sme si mohli vypočuť ešte pred samotným vydaním. 

Vyslovene klubové bangre na albume nečakaj, no samozrejme, medzi skladbami sa nachádzajú aj piesne, ktoré na koncertoch zafungujú viac než dobre. Budeme radi, keď sa o svoj názor podelíš v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia