Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2018, 15:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Debilné vtipy, ktoré nepoznajú hranice. Silné reči žartujú o Adolfovi Hitlerovi, pedofílii, tvrdých drogách a Kulym z Desmodu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Opäť tu pre teba máme výzvu. Skús sa nezasmiať na týchto debilných vtipoch Trendyho a jeho súpera Mateja.

Už pred približne dvoma týždňami sme písali o novom projekte z dielne Silných rečí, ktorý sa okrem klasických pódiových stand-up vystúpení rozhodli baviť ľudí aj na internete. Keďže ich klasický koncept je skôr vhodný na živý prednes, na Youtube pôsobia so seriálom Debilné vtipy, ktorého myšlienka je pri tom úplne jednoduchá a zábavná. 

Vždy si oproti sebe sadnú dvaja komici, ktorí si vopred pripravili sériu nemiestnych vtipov. Cieľom je nezasmiať sa a zároveň rozosmiať toho druhého. Chalani však nemajú pri selekcii vtipných otázok žiadne zľutovanie a často zachádzajú aj do tém, ktoré sú možno pre bežných ľudí tabu. 

Zahrať si však s nimi môžeš aj ty, a tak nám do komentárov daj pokojne vedieť, koľkokrát si smiech neudržal. V aktuálnom treťom pokračovaní máme možnosť vidieť Joe Trendyho s Matejom Makovickým a tie predošlé si môžeš pripomenúť v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia