Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2018, 11:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V tretej časti rozhovoru Eminem vysvetľuje homofóbne vyjadrenia na adresu Tylera, the Creatora

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

A my stále čakáme na sľubovaný disstrack pre MGK.

Okolo Eminema to ešte stále poriadne vie, keďže aktuálne celý rapový svet sleduje, čo všetko prezradí v rozhovore so Swayom. Ten sa takticky rozhodol veterán s Detroitu rozdeliť na niekoľko tematických častí, kde postupne vysvetľuje všetko od vydania predošlého projektu Revival. V prvej časti hovorí práve o všetkých negatívnych reakciách a kritike, v druhej sa dostávame k jednotlivým dissom. 

Dnes prichádza aj ďalšia - tretia časť, kde sa Slim Shady dostal napríklad homofóbnym odkazom pre Tylera, the Creatora. Priznal, že bol na neho jednoducho nahnevaný a mal pocit, že mu niečo potrebuje vrátiť. V rozhovore sa vyjadril aj k Donaldovi Trumpovi a my sa už teraz nevieme dočkať pokračovania.

Eminem v posledných sekundách načrtol, že sa bude venovať Drakeovi a téme ghostwritingu. Tvrdí, že ak by sa dostal do situácie, kedy by potreboval, aby za neho niekto napísal text, okamžite by skončil.

Domov
Zdieľať
Diskusia