Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2018, 18:04
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ako nalákať na slovenský seriál? Vyzlečte v traileri sexy Kristínu Svarinskú

FILMY A SERIÁLY KRISTÍNA SVARINSKÁ
Uložiť Uložené

Markíza to po Milenkách na divákov opäť skúša vyzývavými zábermi.

Mohlo by sa zdať, že po eroticky ladených Milenkách sa Markíza pri novom seriáli z prostredia nášho zdravotníctva vo vyzývavých scénach uskromní, ale najnovšie zábery hovoria o inom.

Ema v podaní Kristíny Svarinskej pracuje ako sestra na nemocničnom oddelení traumatológie, no s jej platom si toho zjavne nemôže priveľa dovoliť.

Občas sa preto stretáva s istým bohatým mužom, ktorému predáva svoje telo. Podľa jej výrazu to ale zjavne nerobí s príliš veľkým nadšením.

Sestričky divákom predstavili herecké kvarteto, pozostávajúce okrem Svarinskej aj z herečiek, ako Dana Košiká, Anikó Vargová a Kristína Madárová.

Seriál vychádza zo svojho fínskeho predchodcu Syke, ktorý sa taktiež zameriaval na personál traumatologického oddelenia.

Viacerí internetoví diskutéri od začiatku právom protestovali, že Markíza znova kopíruje niekym natočené námety. Tie navyše zväčša (podobne ako v tomto prípade) neponúkajú žiadnu originálnu zápletku.

Nalákali vás predošlé odviazané zábery k sledovaniu Sestričiek? Alebo na slovenskú seriálovú produkciu nemáte už dlhší čas žiadneho pekného slova?

Anketa:
Ako ste na tom so Sestričkami?
Sledujem ich pravidelne.
Šancu dostali, ale sklamali ma.
Nemám záujem ani o jednu epizódu.
Sledujem ich pravidelne.
16 %
124 Hlasov
Šancu dostali, ale sklamali ma.
6 %
43 Hlasov
Nemám záujem ani o jednu epizódu.
79 %
610 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia