Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2018, 18:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mníška trhá slovenské rekordy! Návštevnosťou za otvárací víkend sa stáva najsledovanejším hororom na Slovensku, čím prekonáva aj It

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ.

Slovenské hororové prvenstvo v rámci návštevnosti za otvárací víkend si až donedávna držala kvalitná Kingova adaptácia It. Tú si počas otváracieho víkendu pozrelo slušných 38 728 divákov.

Aj keď ide o naozaj pekné číslo, nedávna premiéra očakávaného spin-offu zo sveta Conjuringu Kingov úspešný film poslala na druhú priečku.

Príbeh o démonovi Valakovi si od štvrtka do nedele na Slovensku pozrelo 46 154 divákov. Ak k tomu prirátame aj predpremiéry, pôjde o 49 073 divákov. Snímke sa však darí nielen u nás, ale aj v zámorí.

Pre malé porovnanie si celkové prvenstvo na Slovensku udržuje Päťdesiat odtieňov sivej (108 094 divákov za otvárací víkend) a aktuálnou jednotkou zo slovenskej produkcie je dráma Únos (69 354) o zavlečení prezidentovho syna do zahraničia.

Mníška trhá slovenské rekordy! Návštevnosťou za otvárací víkend sa stáva najsledovanejším hororom na Slovensku, čím prekonáva aj It
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Dej hororovej novinky nás zaviedol do roku 1952, kedy trojica hrdinov bojovala proti démonovi v róbe mníšky. V príbehu sa diváci dozvedeli aj o zrode zla, ktorého fanúšikovia sveta Conjuringu dobre poznajú pod menom Valak.

Akékoľvek bližšie informácie o horore Mníška nájdete v nasledujúcom vlákne. Boli ste už na filme v kine aj vy? Páčil sa vám, alebo ste naopak pociťovali veľké sklamanie?

Domov
Zdieľať
Diskusia