Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Y-Fest.
13. septembra 2018, 14:21
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Majstrovstvá Slovenska v e-sportoch majú prizepool až 8 000 €, zabojovať o výhru budeš môcť aj v PUBG!

TECH
Uložiť Uložené

Trojdňový event ovládne Refinery Gallery.

Elektronické športy sú vo svete čoraz populárnejšie a ani Slovensko v žiadnom prípade nezaostáva. Okrem eventu Y-Games sa u nás každoročne konajú prestížne Majstrovstvá Slovenskej republiky v elektronických športoch, ktoré sa uskutočnia už 5. až 7. októbra a opäť prinášajú mnoho noviniek

Festival sa po úspešných Y-Games 2018 opäť uskutoční v priestoroch Refinery Gallery a určí tých najlepších hráčov v hrách CS:GO, League of Legends, Hearthstone, Clash Royale, FIFA 18 a NHL 18. Novinkou na turnaji bude tentokrát populárna hra PUBG, ktorá bude mať celoslovenskú turnajovú premiéru.

Majstrovstvá Slovenska v e-sportoch majú prizepool až 8 000 €, zabojovať o výhru budeš môcť aj v PUBG!

Registrácie pre hráčov sa končia sa 28. septembra. V novom registračnom systéme turnaja sa môžu do bojov zapojiť amatéri aj profesionáli a zasúťažiť si tak o skvelé ceny. Na MSR sa tentokrát opäť prekonali a garantovaný prizepool skrýva poriadne vysoké čísla: 

  • Counter Strike: Global Offensive (3150 €)
  • PUBG (1050 €)
  • League of Legends (1750 €)
  • Hearthstone (875 €)
  • FIFA 2018 (525 €) - XBOX
  • NHL 2018 (350 €) - XBOX
  • Clash Royale (525 €)

Na Y-Games sme nechýbali ani my a MSR v e-sportoch sa bude niesť v podobnej atmosfére

Nielen hráči na MSR 2018 si však počas prvého októbrového víkendu prídu na svoje. Festival prináša aj ďalšie zaujímavé akcie: Technologickú výstavu Y-Tech 2018, Cosplay a fanart zónu na Y-Con 2018 či Fanta UFest 2018, na ktorom určite stretnete najznámejších youtuberov, streamerov a množstvo hudobných z Českej a Slovenskej republiky.

Piatkový deň bude patriť najmä stredoškolským študentom, ktorí môžu užiť zábavu vo free-to-play zónach a zároveň si vypočuť zaujímavé a edukatívne prednášky na jednom z troch pódií. 
Majstrovstvá Slovenska v e-sportoch majú prizepool až 8 000 €, zabojovať o výhru budeš môcť aj v PUBG!

Víkend bude patriť už tradične hernému turnaju a bohatému sprievodného programu. Y-Con stage prinesie talentovaných cosplayerov, workshopy, výstavu umelcov v Artist Alley; nesmie chýbať ani Cosplay a Fanart súťaž. Viac info o registrácii na obe súťaže nájdeš na Facebooku.

Miluješ technológie a hry? V tom prípade je pre vás Y-Tech stage a expo zóna ako stvorená. Môžeš si vyskúšať skvelé herné stroje, virtualizéry, konzoly či skočiť na jednu z mnohých prednášok od technologických partnerov podujatia.

Majstrovstvá Slovenska v e-sportoch majú prizepool až 8 000 €, zabojovať o výhru budeš môcť aj v PUBG!
 
Počas celého podujatia budú vonkajšie aj vnútorné priestory refinery gallery plné youtuberov, streamerov, rôznych atrakcií a úžasného programu.

Určite si teda rezervuj dátum 5. až 7. októbra a doraz na Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2018. Vstupenky už sú v predpredajiVšetky podrobnosti nájdeš na webe eventu

Domov
Zdieľať
Diskusia