Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2018, 9:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tajná frajerka Maca Millera z Instagramu mu poslala srdcervúci odkaz o všetkom, čo pre ňu urobil

HUDBA INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Mladý raper bol nájdený vo svojom dome.

Svet len pred pár dňami zasiahla smutná správa o smrti Maca Millera. Mladý raper sa predávkoval vo veku 26 rokov a neustále pribúdajú vyjadrenia úprimnej sústrasti a spomienky na to, čo za svoju kariéru dokázal. Smútok doľahol aj na osoby, s ktorými sa spájala časť raperovho života.

Ariana Grande s hudobníkom tvorila pár približne do mája tohto roku a musela zakázať pridávanie nových komentárov na svojom Instagrame, pretože tisícky fanúšikov ju tam obviňovali z toho, že smrť rapera spôsobila ona.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Julia Kelly (@missjuliakelly),

Mac Miller, alebo vlastným menom Malcolm McCormick, po rozchode s Arianou hľadal šťastie a lásku v náručí 22-ročnej Julie Kelly. Práve ona zverejnila na Instagrame fotku, video a screenshot, ktoré jej po smrti Malcolma zostali.

Na konci mája si obaja vymenili správy o tom, ako sa majú radi a neplánovali od seba nikam odchádzať. Vo videu zase Mac hrá na klavíri a fotografia zobrazuje raperovu ruku na jej nohách.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Julia k príspevku pridala odkaz o tom, ako stratila jedného z najúžasnejších ľudí vo svojom živote. Mac ju vytiahol z ulity, zobúdzanie vedľa neho bolo ako krásny sen a Julii budú chýbať aj nežné bozky na čelo. Príspevok zakončila slovami, že by dala čokoľvek za možnosť porozprávať sa s ním ešte raz a vyznať mu svoju lásku.

Ako zareagovala na smrť rapera Ariana Grande

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ariana Grande (@arianagrande),

Domov
Zdieľať
Diskusia