Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2018, 16:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B hodila po Nicki Minaj svoju topánku

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Rok 2018 je na konflikty veľmi bohatý a dnes tu máme hneď ďalší. Tentokrát medzi dvoma známymi raperkami na prestížnej módnej udalosti.

Asi ste si už všimli, že aktuálny rok je veľmi bohatý na konflikty a vlastne sme sa dostali do situácie, kedy nás nový veľký domáci alebo zahraničný spor prekvapí len veľmi ťažko. A tým nemáme na mysli len aktérov, ale aj dôvody, prečo jednotlivé beefy vznikajú. Dlhodobo máme možnosť sledovať, že to začína poriadne vrieť v ženskom rape za veľkou mlákou.

Hlavnou iniciátorkou je samozrejme výstredná reprezentantka Nicki Minaj, ktorá pred pár týždňami vydala kvalitný album Queen. Problémom však bolo, že uzrel svetlo sveta približne v období, kedy Travisov Astroworld

Nicki bola frustrovaná, že sa projektu mužského kolegu darí o niečo viac a začala sa do neho obúvať za to, že predáva originálne nosiče v balíčkoch s oblečením. Samozrejme ide o úplnú malichernosť, ktorá však vyvrcholila počas odovzdávania hudobných cien MTV. Vtedy museli byť Travis a jeho polovička Kylie presadení od stola, kde sedela Nicki Minaj ku stolu, kde sedela Cardi B, s ktorou majú veľmi dobré vzťahy. 

Aj táto skutočnosť mala pravdepodobne vplyv na to, čo sa stalo v noci počas newyorkského Fashion Weeku. Nicki aj Cardi dostali pozvanie na párty v podaní magazínu Harper's Bazaar, kde sa zo zatiaľ nejasných dôvodov odohrala dráma ako z filmu. 

Nicki Minaj podľa zdrojov z portálu TMZ začala hovoriť o dcére Cardi B v nie práve pozitívnom zmysle, avšak pravdepodobne nemyslela na to, že ju môže kolegyňa započuť. Ako to celé dopadlo, už vieš z nášho nadpisu. Cardi sa najprv rozbehla ku stolu svojej súperky, no zastavila ju SBS. Rozhodla sa teda zaútočiť na diaľku. Vyzula si teda jednu topánku a hodila ju priamo na Nicki. Síce ju netrafila, no následne sa ešte vyliala na svojom oficiálnom Instagrame, kde celý spor aspoň trochu vysvetlila. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa CARDIVENOM (@iamcardib),

Domov
Zdieľať
Diskusia