Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2018, 18:00
Čas čítania 0:00
Luke the Bearded Duke

Užili si Halle Berry či Al Pacino skutočný sex pred kamerami?

FILMY A SERIÁLY HALLE BERRY
Uložiť Uložené

Dohady o slávnych tvárach Hollywoodu a ich radovánkach pred kamerami.

V predchádzajúcich videách sme sa pozreli na teórie točiace sa okolo budúcoročného pokračovania Avengers: Infinity War a na úspešnú superšpiónsku sériu Mission: Impossible na čele s Tomom Cruisom.

Tentokrát sme načreli z iného súdka a pozreli sme sa na sexuálne scény z menej či viac známych filmov, pri ktorých vám tvár môže zaliať rumenec. Minimálne vám však doprajú zopár trápnych minút ticha pri rodinnom sledovaní telky s rodičmi.

Od nespočetného množstva ďalších scén sa však odlišujú tým, že erotické hrátky v nich nemusia byť tak celkom hrané. Ide však o domnienky pri nepotvrdených prípadoch a jednotlivé zdroje si vzájomne odporujú.

Pre ľudí je však prirodzené teoretizovať o diskutabilných témach. V tomto prípade je teda zábavné špekulovať o známych hollywoodskych celebritách a ich možno nie tak nevinných radovánkach pred kamerami.

Anketa:
Privítal by si viac videí s podobnou tematikou?
Určite áno!
Kašlite na to...
Určite áno!
45 %
197 Hlasov
Kašlite na to...
55 %
237 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia