Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2018, 11:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Z otrasných intrákov sú študenti znechutení. Mladosť či domovy v Petržalke vyzerajú ako z hororu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ubytovanie na Mlynoch či v Petržalke je na tom príšerne.

Práve teraz je to obdobie, kedy sa vysokoškoláci sťahujú na internáty a už čoskoro im začne semester. Ak si na Mlynoch prvýkrát, určite si prečítaj aj naše skúsenostiNie je ale žiadnym tajomstvom, že väčšina internátov na Slovensku je v zlom stave a každoročne nám to dokazujú aj študenti, ktorí sa na sociálnych sieťach aktívne angažujú. A aj vďaka  prostredníctvom facebookovej stránky Nekŕmte nás odpadom zdieľajú svoje zážitky. 

A keďže sa týkajú aj ubytovania na internátoch, nie sú vždy najlepšie. Na sociálne siete sa totiž nedávno vyvalili zábery z niektorých izieb na Mladosti či na študentských domovoch Starohájska v Petržalke – a sú ako z hororu. Pleseň, zničené tapety či omietky a príšerné záchody či kúpeľne. Samozrejme, od internátov neočakávame hotelový štandard, no niektoré izby naozaj nie sú vhodné na ubytovanie akejkoľvek ľudskej bytosti.

 V Petržalke to nevyzerá vôbec dobre.

Mlyny sa tiež blysli.

Domov
Zdieľať
Diskusia