Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2018, 17:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zaklínača Geralta si v chystanom seriáli od Netflixu zahrá Superman Henry Cavill

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Tvorcovia sa konečne rozhodli a do hlavnej úlohy tajomného a osamelého Geralta obsadili filmového Supermana. Urobili dobre?

Tak sa zdá, že Zaklínač našiel svojho hereckého predstaviteľa. Od oznámenia, že sa chystá seriál podľa série fantasy románov Andrzeja Sapkowského, sa internet plnil špekuláciami a snami fanúšikov o najideálnejšom hereckom predstaviteľovi.

Geralta z Rivie napokon stvárni Henry Cavill, ktorého poznáme ako Supermana z DC univerza či z akčňáku Mission: Impossible – Fallout. Túto správu potvrdila Lauren Schmidz Hissrich, showrunnerka seriálového Zaklínača.

O radosť z novej úlohy sa podelil aj samotný Cavill vo svojom príspevku na Instagrame. Prvá séria Zaklínača bude mať 8 epizód a doručí nám ju Netflix.

Hlavnou postavou bude už spomenutý Geralt z Rivie, osamelý bojovník s nadprirodzenými a mytologickými obludami.

Po stretnutí s mocnou čarodejnicou a mladou princeznou s tajomstvom však do jeho života nečakane vstúpi dobrodružstvo, ale aj nebezpečenstvo väčšie než čokoľvek, čo doteraz zažil.

Henry Cavill mal o rolu záujem už dlhšie a podľa svojich slov je veľkým fanúšikom Sapkowského knižnej predlohy. Dátum premiéry seriálu zatiaľ nepoznáme, predpokladá sa však, že skôr ako v roku 2020 sa ho nedočkáme.

Ste spokojní s angažovaním Cavilla alebo by ste v role zaklínača videli niekoho úplne iného?

Anketa:
Je Henry Cavill ako Geralt správnou voľbou?
Áno
Nie
Áno
60 %
768 Hlasov
Nie
40 %
507 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia