Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2018, 10:15
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Hybrid Minds, Fox Stevenson a Maduk rozpútajú peklo na obrovskom drum&bass rave v Bratislave

HUDBA BRATISLAVA
Uložiť Uložené

21. septembra ovládne kluby MMC a Hopkirk Liquicity a ty pri tom nemôžeš chýbať.

Nájsť v Bratislave párty, kde sa dookola nehrajú tie isté house remixy rádiových hitov, nie je až také jednoduché. Poriadny drum&bassový rave sa v hlavnom meste udeje len párkrát do roka, a keď dorazia šialené mená ako Fox Stevenson, Hybrid Minds, NCT či Maduk, jednoducho nesmieš chýbať.

21. september bude patriť liquidu, ktorý nekompromisne upraží tvoje mozgové bunky. Kluby MMC a Hopkirk totiž ovládne Liquicity a potrvá až do piatej ráno.

Hybrid Minds, Fox Stevenson a Maduk rozpútajú peklo na obrovskom drum&bass rave v Bratislave
Hybrid Minds, Fox Stevenson a Maduk rozpútajú peklo na obrovskom drum&bass rave v Bratislave

Liquicity robia eventy po celom svete a na konte majú dokonca aj vlastný dnb festival. Bratislavu si už stihli podmaniť v októbri 2016 a tentokrát sa v spolupráci s Mäsokombinátom vracajú, aby si sa na jednu noc ocitol v úplne inej galaxii.

Fox Stevenson spolupracuje s tými najprestížnejšími svetovými labelmi a občas sa nebojí dotknúť aj samotného mikrofónu. Okrem liquidu sa špecializuje na intenzívne glitch-hopové bangre, ktoré ľudia ocenili desiatkami miliónov pozretí na tých najväčších hudobných YouTube kanáloch, medzi ktoré patrí aj Liquicity.

Hybrid Minds by si poznal, aj keby si si drum&bass nešiel. Nebolo to až tak dávno, čo britské duo v zložení Josh White a Matt Iowe totálne ovládlo Pohodu. Hybrid Minds dokonale spájajú vychillované BPM s nepredvídateľnými dropmi a zaručia, že už po piatich minútach ich setu nebudeš mať ani len poňatia, kde práve si a čo sa to vôbec deje.

Maduk vo vrecku skrýva náklady, na ktoré sa zo svetovej EDM scény chytá len málokto. Vyštudovaný audioinžinier pochádza z chladného holandského Amsterdamu a suverénne si razí cestu až na vrchol. Ak si o ňom už počul, nepochybne sa o to postaral track Ghost Assassin, ktorý ho nezmazateľne zapísal na pomyselnú stenu dnb legiend.

Tri gigantické mená však ani zďaleka nie sú všetko, MMC a Hopkirk ovládne šialené holandské duo NCT a nezabudne sa ani na ďalších členov britského Viper Recordings, Dossa & Locuzzed. Tí budú svoje zručnosti demonštrovať na hrane medzi liquidom, funkom a dancefloorom, vďaka čomu si Liquicity zapamätajú aj milovníci trošku pomalších beatov.

MC Mota & MC Fava, ktorí sú na Tomorrowlande už ako doma, dorazia do MMC za jediným účelom – zničiť mikrofón. Slovenské Liquicity navyše zažije aj jednu prestížnu premiéru, dav si totiž podmaní holandský producent Edlan, o ktorého sa už začínajú byť tie najväčšie svetové labely.

Slovenský support je samozrejmosťou, reprezentácia z našich kútov a hájov bude v podaní popredných slovenských drum&bass interpretov ako Ripple, Humanon, Ess, Neorge​ z Mäsokombinátu či Lixx z relácie Signall_FM.

Nesmieme zabudnúť ani na Kutla, ktorého určite poznáš ako producenta niektorých Glebových trackov a v podzemí Šancovej ulice rozpúta neuhasiteľné drum&bassové peklo. 21 september je však ešte ďaleko, preto sa zatiaľ priprav mocným Liquicity yearmixom alebo bež na facebookovú udalosť.

Liquicity Bratislava – 21. september – MMC

lístky nájdeš tu

Domov
Zdieľať
Diskusia