Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2018, 12:49
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Na kastingy Victoria's Secret Fashion Show zavítalo mnoho nových modeliek. Vybrali sme najkrajšie z nich

REFRESHER VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Dúfame, že nasledujúce krásky na prehliadke roka uvidíme.

Opäť je tu to obdobie roka, kedy môžeš na našej stránke očakávať zvýšený počet článkov, v ktorých budeme skloňovať slovné spojenie Victoria's Secret. Áno, najkrajšia prehliadka roka s názvom Victoria's Secret Fashion Show 2018 sa nezadržateľne blíži a aj keď o nej zatiaľ nemáme žiadne konkrétne informácie, médiá sú už teraz v strehu.

Práve v týchto dňoch prebiehajú v New Yorku kastingy a opäť na ne zavítalo mnoho nových tvárí. Kastingy musia absolvovať všetky modelky, ktoré chcú byť súčasťou prestížnej šou. Účasť na prehliadke roka majú istú len anjelikovia VS.

Ako už býva zvykom, do Veľkého jablka prišlo veľa modeliek dúfajúc, že práve ony budú mať to šťastie a zúčastnia sa šou. My sme sa na ne pozreli bližšie a vybrali sme štyri najkrajšie, ktoré by sme na prehliadke roka chceli vidieť. Dosť už bolo slov, poďme sa pozrieť na náš výber.


Chase Carter

Začíname rodáčkou z Bahám. Keď mala Chase 13 rokov, bola objavená na letisku v Sydney počas cestovania so svojou mamou. Jej prvá veľká kampaň prišla v roku 2015 pre značku Ralph Lauren. Odvtedy sa živí modelingom profesionálne. Momentálne žije v New Yorku a my jej držíme palce, aby jej to s prehliadkou VS vyšlo.

Anne De Paula

Brazílska modelka a hviezda plavkového špeciálu magazínu Sports Illustrated by sa taktiež mohla objaviť na tohtoročnej šou. Anne chcela byť kedysi lekárkou. To jej síce nevyšlo, ale myslíme si, že nemá prečo smútiť. Jej najväčšou vášňou je cestovanie, a tak modeling bol pre ňu určite správna voľba.

Tanya Kizko

O ukrajinskej kráske sa nám toho nepodarilo zistiť veľa. Tanya Kizko je však v modelingu veľmi úspešná a momentálne žije svoj sen v New Yorku. Spolupracovala napríklad s Ellie Saab, Juicy Couture, Bottega Veneta a objavila sa aj v magazíne Vogue.

Cindy Mello

To najlepšie na koniec? Rodáčka z Brazílie sa už stihla objaviť napríklad v magazíne Vogue, GQ,  Sports Illustrated, Harper's Bazaar a iných. Prezývajú ju Bambi a keď sa pozrieš na jej fotografie, hneď pochopíš prečo. My by sme sa naozaj neurazili, ak by sme Cindy uvideli kráčať na tohtoročnej prehliadke VS. Písali sme o nej už dávnejšie, takže ak sa chceš o tejto kráske dozvedieť viac, vieš, kde máš kliknúť.

Anketa:
Ktorá kráska ťa zaujala najviac?
1. Chase Carter
2. Anne De Paula
3. Tanya Kizko
4. Cindy Mello
5. všetky
1. Chase Carter
36 %
780 Hlasov
2. Anne De Paula
12 %
264 Hlasov
3. Tanya Kizko
17 %
369 Hlasov
4. Cindy Mello
22 %
487 Hlasov
5. všetky
13 %
274 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia