Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2018, 11:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Začal pražský Fashion Week! Sleduj najdrahšie kúsky zo šatníka návštevníkov prestížnej módnej udalosti

MÓDA FASHION WEEK
Uložiť Uložené

Druhý tohtoročný Fashion Week v Prahe je v plnom prúde a my sme si pre vás pripravili zopár fotiek outfitov návštevníkov.

Aktuálne hostí stovežatá Praha ďalšie pokračovanie prestížnej módnej udalosti, ktorú aj počas sezóny leto/jeseň hostí nádherný Clam-Gallasův palác neďaleko Karlovho mosta. Síce sme po lokalitách ako zásobovacie garáže v obchodnom dome, skatepark alebo útroby štadióna na Strahove očakávali niečo extravagantnejšie, no veľkolepé priestory ladia s vkusnými modelmi asi o niečo lepšie. 

Fashion Week prebieha po celý týždeň do 7.9. a svoju prácu na ňom predstaví viacero zvučných návrhárskych mien. Nás však už tradične okrem samotných prechádzok po móle zaujímalo to, čo si obliekli samotní návštevníci.

Práve táto udalosť je totiž pre mnohých ideálnou, aby vytiahli najatraktívnejšie kúsky zo svojich šatníkov a musíme uznať, že ani tentokrát tomu nebolo inak. Samozrejme, mali sme možnosť stretnúť aj viacero známych tvárí spájaných s módnym priemyslom. Viac v galérii. 

O fotografie sa postaral šikovný Filip Poreba.

Domov
Zdieľať
Diskusia