Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2018, 16:09
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Známy magazín na obálku umiestnil 130-kilovú modelku. Verejnosť je z toho nadšená

MÓDA
Uložiť Uložené

Krok obľúbeného magazínu mnohí považujú za revolučný.

Obal najnovšieho čísla britského vydania svetoznámeho magazínu Cosmopolitan zdobí plus size modelka Tess Holliday, ktorá je častým terčom kritiky a posmeškov na internete, ale i v branži. Verejnosť je z výberu titulnej strany nadšená, a oslavuje rozhodnutie magazínu ako krok správnym smerom pre celý módny priemysel. Obal totiž takýmto spôsobom odkazuje na rôznorodosť ľudskej krásy a dokáže dodať sebavedomie mnohým ženám po celom svete.

 

A post shared by T E S S (@tessholliday) on

Samotná modelka sa vyjadrila nasledovne: „Ďakujem Cosmopolitanu za takúto neuveriteľnú príležitosť. Keby som v mladom veku videla telo, ako je to moje na obálke magazínu, zmenilo by mi to život a dúfam, že sa tak stane mnohým z vás. Dodali ste mi sebavedomie. Kvôli mojej postave som sa nikdy necítila pekná, avšak pomaly ju začínam akceptovať a milovať sa za to. Ďakujem.“

Najnovšie číslo magazínu Cosmopolitan s Tess Holliday na obale sa do predaja dostáva už tieto dni, a okrem iného obsahuje tiež jej fotografie v plavkách. Podľa mnohých ide o revolučný krok vo vnímaní krásy a akceptovaní samej seba pre množstvo dievčat a mladých žien. Myšlienku podporila i verejnosť na sociálnych sieťach.

Známy magazín na obálku umiestnil 130-kilovú modelku. Verejnosť je z toho nadšená
Zdroj: Ben Watts / Cosmopolitan UK
Domov
Zdieľať
Diskusia