Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2018, 12:44
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kanye West znovu vyhral internet a z ľudí si strieľa gigantickými šľapkami. Reakcie na jeho svadobný outfit zobral s humorom

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

O pár čísel menšie šľapky pobláznili internet, Kanye West sa tak rozhodol vtipne zareagovať.

Určite si zachytil nezvyčajný outfit Kanyeho Westa, ktorý predviedol na svadbe rapera 2 Chainza. Kanye sa nahodil do Louis Vuitton saka bez košele a všetko doplnil o niekoľko čísel menšími Yeezy šľapkami. Z nich mu, pochopiteľne, trčala veľká časť nohy.

Ľudia na internete si z toho okamžite začali robiť srandu, no ako raper neskôr upresnil, ide o japonský spôsob nosenia obuvi – v ich tradičných sandáloch by mala päta prevísať 1 či 2 centimetre za koncom topánky, čo sa Kanyemu na svadbe podarilo demonštrovať.

Vír vtipných obrázkov a memes však neutíchol, Kanye sa tak rozhodol vtipným spôsobom odpovedať a obul sa, pre zmenu, do priam gigantických šľapiek. Všetko postol na svoj Twitter s otázkou, či je jeho obuv už dostatočne veľká a my len čakáme, čím nás prekvapí nabudúce.

Domov
Zdieľať
Diskusia