Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2018, 9:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine rapuje v španielčine. Vypočuj si latino melódie na novinke BEBE

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Podarí sa kontroverznému dúhovému interpretovi preraziť na latino trhu?

Okolo dúhového Tekashiho to ešte stále žije, a tak využíva plodné obdobie na vydanie ďalšej skladby. Tú avizoval pred pár dňami so sebavedomým komentárom o tom, že aj dnešná novinka bude podobne ako FEFE s Nicki Minaj búrať rebríčky Billboard a tiež tie na streamovacích službách. Zároveň sa mierne obul do Drakea a my sme boli zvedaví, čo nás čaká.

Teraz už vieme, že BEBE je letným hitom s latino melódiami a pre nás neznámym hosťom, ktorý si hovorí Anuel AA. Skladba je celá v španielčine, takže môžeme súdiť, že nie je tak úplne určená pre náš trh, aj keď fanúšikov si bezpochýb nájde. 

Zatiaľ sme sa nedočkali sprievodného vizuálu, no aj v prípade predchádzajúcej veci nás nechal 6ix9ine niekoľko desiatok hodín čakať. Zároveň sme sa prednedávnom dozvedeli, že má v závere septembra vydať po Day69 ďalší mixtape, takže sa necháme prekvapiť. Ty si už ale vypočuj dnešnú novinku a pokojne nám daj vedieť, čo si o nej myslíš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia