Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2018, 18:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Oteckovia sa v novej sérii nedopatrením ocitnú v jednej posteli. Čerstvé zábery z 2. série sľubujú mnohé komické situácie

FILMY A SERIÁLY OTECKOVIA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sledovaného seriálu Oteckovia môžu pomaly otvárať šampanské.

V našej ankete z júna ste nám jasným spôsobom odkázali, že divácki úspešní Oteckovia jednoznačne patria medzi vašich favoritov.

Úspech seriálu si uvedomuje aj Markíza, ktorá bez váhania odklepla novú sériu. Tej sa nadšení diváci dočkajú už v pondelok 3. septembra (září) 2018 o 17:55.

Okrem Filipa Tůmu, Braňa Deáka, Vladimíra Kobielskeho a Mareka Fašianga pribudne k hlavným aktérom lámač sŕdc Ján Koleník. Vedľajšie postavy by malo doplniť malé prasiatko, ktoré uvidíte aj v najnovšej ukážke.


Oteckovia sa v novej sérii nedopatrením ocitnú v jednej posteli. Čerstvé zábery z 2. série sľubujú mnohé komické situácie
Zdroj: TV Markíza

Jedny z prvých záberov sa ďalej zamerajú na Alexa (Braňo Deák) a jeho milostné hry s cudzou ženou. Okrem neznámej slečny sa však Alex omylom ocitne v spoločnej posteli s Marekom (Vladimír Kobielsky). Nové zábery nájdete v nasledujúcom odkaze.

V prvej sérii mali diváci možnosť zhliadnuť rovných 110 epizód. Počet častí druhej série síce ešte nie je potvrdený, ale v prípade kladnej diváckej odozvy možno pravdepodobne rátať s podobným množstvom. Tak čo, tešíte sa?
Domov
Zdieľať
Diskusia