Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2018, 10:45
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Najsexy kampaň na spodné prádlo za posledné obdobie? Vyšportovaná Teyana Taylor sa predviedla pre Agent Provocateur

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Americká speváčka sa pýši figúrou, po ktorej túžia mnohé ženy.

Výrobca luxusnej spodnej bielizne, ktorého názov pozná väčšina módu obľubujúcich žien a 9 z 10 mužov, nás opäť potešila poriadne šteklivou prezentáciou najnovších kúskov.  Hlavnú záslahu na tom avšak nemá len značka, ale predovšetkým americká speváčka Teyana Taylor.

Snedá kráska s dokonale vyšportovonou postavou a krivkami je mnohým z vás dobre známe asi najmä vďaka videoklipu na skladbu Fade od Kanyeho Westa, kde sa predviedla v plnej paráde. 27-ročná rodáčka z New Yorku však aj sama tvorí výbornú hudbu, o čom vás presvedčí napríklad jej posledný celistvý počin K.T.S.E., na ktorý priamo z Wyomingu dohliadal samotný Ye.

Naspäť ale k modelom spodnej bielizne z kolekcie jeseň/zima 2018, ktorým dominuje čipka, neopozerané retiazkové "popruhy" či vzrušujúca hravosť. Agent Provocateur jednoducho vie, čo robí a vy sa o tom môžete teraz presvedčiť nižšie...

P.S. - Jednotlivé kúsky si môžete zakúpiť priamo v online obchode.

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme!

Späť
Zdieľať
Diskusia