Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2018, 16:23
Čas čítania 0:00
Sona O.

Lady Gaga je hrdá na svoje telo. Speváčkine nahé fotky si vyslúžili obdiv fanúšikov

ZAUJÍMAVOSTI LADY GAGA NAHOTA
Uložiť Uložené

32-ročná speváčka je naozaj hrdá na svoje ženské tvary a sebavedomie jej určite nechýba.

Iba včera zverejnila Lady Gaga na svojom instagramovom účte šteklivé fotografie, na ktorých je takmer úplne nahá. Speváčky nimi však nechcela provokovať, sú sučasťou jej kampane pre pozitívny vzťah k vlastnému telu.

Za snímkami stojí dvorný fotograf Kim Kardashian Eli Russell Linnetz. Na prvej fotografii je Gaga úplne nahá a záber z boku ukazuje, ako si práve navlieka priesvitné biele pančušky. Na ďalších snímkach už stojí sporo odetá v priesvitných silonkách a v prilepovacej podprsenke telovej farby.

Fanúšikovia aj ostatné celebrity sú z nich nadšení a Gagu chvália za odvahu aj krásne ženské krivky. Speváčka pritom nerobí žiadne tajnosti okolo jej osobného boja s poruchami príjmu potravy. Podľa jej slov si preskákala svoje s anorexiou aj bulímiou. 

V roku 2017 bola jej postava terčom posmechu niektorých fanúšikov počas jej vystúpenia na americkom Super Bowle. Speváčka na to reagovala vyspelo a na svojom Instagrame uviedla: "Počula som, že sa o mojom tele rozprávalo, takže chcem iba povedať, že som hrdá na svoje telo a vy by ste na to svoje mali byť hrdí tiež. Nezáleží na tom, kto ste, alebo čo robíte."

Domov
Zdieľať
Diskusia