Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2018, 18:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovákom bude v Košiciach fandiť Macejko. Rozhodli tisícky fanúšikov

ŠPORT KOŠICE SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V budúcom roku si Slovensko opäť vyskúša organizovanie majstrovstiev sveta v hokeji a prípravy sú už v plnom prúde.

Každý správny fanúšik slovenského hokeja už veľmi dobre vie, že v budúcom roku bude svetový šampionát hostiť práve naša krajina. Bratislava a Košice aspoň na pár týždňov ožijú poriadnym návalom turizmu a ty už snáď máš pripravené vlajočky na spätné zrkadlá auta. Tie už pravdepodobne spálili hrdí národniari, ktorí sa do dnešného dňa nevedia vyrovnať s informáciou, že náš reprezentačný výber bude hrať v skupine v metropole východu namiesto Bratislavy. 

Určite ich však poteší aspoň dnešná aktualita, keďže po dvoch týždňoch čakania sme sa dozvedeli meno maskota. Aj keď pôvodne prichádzali do úvahy aj podstatne vtipnejšie a trefnejšie mená, do užšieho výberu sa dostali len dve a nakoniec sa viac než 7-tisíc fanúšikov zhodlo na klasike - Macejko.

Nás však pochopiteľne budú v prvom rade zaujímať výkony hráčov pod vedením zámorského trénera, ktorému sa zatiaľ darí meniť štýl hry tak, aby sa naň dalo pozerať. Situácia pred jeho príchodom však bola natoľko zlá, že na prebudovanie bude potrebovať ešte trochu. My pevne veríme, že jeho chvíľa príde práve na MS na Slovensku a ty nám daj v komentároch vedieť, ako sa ti páči meno nového maskota.

Slovákom bude v Košiciach fandiť Macejko. Rozhodli tisícky fanúšikov
Anketa:
Páči sa ti meno maskota šampionátu na Slovensku?
Áno
Nie
Áno
65 %
247 Hlasov
Nie
35 %
133 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia