Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2018, 19:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dúhový Tekashi sa vozí na policajnom aute. Tentokrát nejde do väzenia

HUDBA 50 CENT 6IX9INE
Uložiť Uložené

6ix9ine a 50 Cent majú spoločnú skladbu s akčným videoklipom, ktorý je plný zbraní a ostreľovačiek.

Okolo Tekashiho to aktuálne opäť žije, keďže pred zopár hodinami oznámil, že sa chystá vydať ďalší hit, s ktorým má ambície získať ďalšiu platinu a búrať rebríčky. Novinka dostane názov BEBE a svetlo sveta uzrie v piatok, 31. augusta. Ešte predtým tu však máme nový videoklip, kde sa dúhový raper objavuje na spolupráci po boku 50 Centa a ďalších dvoch raperov. 

S Fiftym majú viacero spoločných tém a táto kolaborácia pre nás nie je veľkým prekvapením. Za pozornosť však určite stojí samotný vizuál, ktorý je skôr krátkometrážnym akčným filmom, kde sa interpreti naháňajú s Tekashim. Ten si užíva jazdu na typickom americkom policajnom aute, keďže sa tentokrát nevezie do väzby ani na súd. 

Stále sme sa síce nedozvedeli, či je 50 Cent Tekashiho otcom, no pevne veríme, že v ďalšej spoločnej skladbe už prezradia, ako to v skutočnosti je. 

Domov
Zdieľať
Diskusia