Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2018, 15:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Neznalosť histórie a nevkus. Šorty sa opäť snaží priživiť na trendoch a Slovákom nadáva do debilov

HUDBA
Uložiť Uložené

Podľa Šortyho sme krajina debilov. Popiera existenciu mafie a Mečiarove pôsobenie bolo podľa neho v úplnom poriadku.

Nie, neplatí, že aj zlá reklama, je reklama. Týmto článkom vlastne ani nechceme kritizovať Šortyho ako interpreta, resp. osobu, ktorá uverejňuje skladby na youtube. Skôr by sme chceli dať všetkým vedieť, ako jeho pomýlený prístup degraduje rapový žáner na Slovensku. Jednoduchý poslucháč síce možno za jeho skladbami nemá dôvod nič hľadať, no vypočítavé kroky a neschopnosť prísť s čímkoľvek vlastným sú do očí bijúce. 

Už pri trápnej reklame na grilovacie klobásy a horčicu sme boli presvedčení, že by sa mal čo najskôr prestať hudbe venovať a ostať pri svojom moderovaní a imitovaní. Teraz však prichádza remix na úspešný hit od Childish Gambina s názvom This is America a my pravdepodobne budeme v nasledujúcich voľbách kandidovať, aby sme sa pokúsili v ústave zakotviť čo najvyššie sankcie za stupiditu. 

Prvú minútu našťastie Šorty rapuje pod vodou a nie je mu nič rozumieť. Teda až na riadky my sa chceme baviť, nie vždy sa zadarí. Alebo niečo podobné. To však v kombinácii s "druhou" "slohou", kde povie vetu býval to pekný štát, prišla Gorila, znie viac než primitívne. 

Zároveň by sme radi skonštatovali, že ak bolo podľa Šortyho Slovensko pod vládou Mečiara a mafie v každom slovenskom regióne pekným štátom, tak máme očividne veľký problém. Ostáva nám len dúfať, že jeho poslucháči nie sú obeťami lobotómie a nebudú falošnej melódii a pokusu o niečo ako text veriť. 

A ešte raz. Nie, neplatí, že aj zlá reklama, je reklama. Tento článok je v prvom rade varovanie a reklama vyzerá úplne inak. 

Domov
Zdieľať
Diskusia