Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2018, 12:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Študentka získala stáž v NASA a na Twitteri nechtiac tvrdo vynadala svojmu nadriadenému, ktorý na agentúru dohliada

ZAUJÍMAVOSTI NASA
Uložiť Uložené

Svoje správanie na sociálnej sieti bude zrejme dlho ľutovať.

Mladí ľudia majú v dnešnom svete hromadu príležitostí získať skúsenosti z vysnívaného zamestnania predtým, ako sa tam po doštudovaní naozaj zamestnajú.

Získať stáž priamo v americkej vesmírnej agentúre NASA nie je záležitosť, ktorá sa v živote človek opakuje každý týždeň, a preto svoj úspech Naomi H. oslavovala na Twitteri.

Neznáma dievčina sa stážou pochválila nevyberavým spôsobom, pretože na sociálnu sieť zavesila príspevok v znení: "Everyone shut the fuck up, I got accepted for a NASA internship." Možno by na tom nebolo nič zvláštne, pretože na sociálnych sieťach nadáva snáď väčšina ľudí, lenže pod jej príspevkom onedlho pribudol komentár od Homera Hickama.

Napísal jej iba „Language“, čím upozorňoval na zbytočnú nadávku v príspevku, na čo mu Naomi H. odpísala "Suck my dick and balls I’m working at NASA." Odpoveď Hickama na seba nenechala dlho čakať, pretože len sucho poznamenal, že on je zase členom National Space Council, čo je skupina ľudí dohliadajúca aj na agentúru NASA.

Do médií o chvíľu prenikli správy o tom, že Naomi po svojom výleve na Twitteri celú stáž v NASA stratila. Hickam však vo vlastnom blogu vysvetlil, že on na tweety nikoho neupozornil a nenechal jej stáž zrušiť, čo koniec koncov ani nemá právomoc urobiť, a NASA si jej príspevky našla sama vďaka hashtagu #NASA.

Odporúčané
Iónový pohon už nie je iba pre vesmírne lode. Dron bez vrtúľ sa udržal vo vzduchu 4,5 minúty Iónový pohon už nie je iba pre vesmírne lode. Dron bez vrtúľ sa udržal vo vzduchu 4,5 minúty 2. októbra 2022, 13:30

Hickam dokonca prisľúbil, že sa bude Naomi snažiť nájsť novú pozíciu v priemysle, pričom určite nebude mať zlé kontakty, pretože kedysi pracoval ako inžinier práve v NASA.

Študentka získala stáž v NASA a na Twitteri nechtiac tvrdo vynadala svojmu nadriadenému, ktorý na agentúru dohliada
Zdroj: Twitter


Domov
Zdieľať
Diskusia