Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2018, 15:23
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Online predajca ASOS ponúka crop top pre mužov. Ľuďom sa bizarný kúsok javí skôr ako športová podprsenka

MÓDA
Uložiť Uložené

"Keď menej je viac."

Známy britský online predajca oblečenia ASOS po novom do svojej ponuky zaradil pomerne bizarný kúsok. Ide totiž o biely crop top pre mužov. Áno, počuješ správne. Tento typ oblečenia bol vždy výlučne určený pre nežné pohlavie, no online obchod je očividne rozhodnutý, že sa ho pokúsi adaptovať aj do pánskych šatníkov. Podivuhodný krok predajcu ihneď odsúdilo množstvo ľudí na internete. Tí sa rozhodli vtipnými reakciami nešetriť.

Stránka svoj produkt z kolekcie Reclaimed Vintage popisuje rôznymi slovami, ako napríklad výstižným: "Keď menej je viac." Nie je známe, kto konkrétne stál za dizajnérsky počinom tohto módneho prešľapu, no internetoví kritici si servítku pred ústa rozhodne nedávali. Crop top je na e-shope k dispozícii len za približne 11 eur, no my veríme, že aj napriek nízkej cenovke sa ho žiadny pán neodhodlá zakúpiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia