Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2018, 23:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rozišiel sa s najkrajšou rosničkou, aby vyhral turnaj v Call of Duty. Vypadol z neho príliš ďaleko pred finále

TECH CALL OF DUTY
Uložiť Uložené

Doug Martin však rozchod s Yanet neľutuje.

Svet profesionálneho hrania Call of Duty sa minulý týždeň na pár dní zastavil a všetci nedočkavo sledovali, ako dopadne obrovský turnaj 2018 Call of Duty World League Championship.

Pre bežného užívateľa internetu by bol turnaj zrejme nezaujímavý, ale spopularizoval ho v posledných týždňoch najmä Doug "Censor" Martin. Rozišiel so svojou príťažlivou priateľkou Yanet Garciou, aby sa mohol sústrediť na tréning, čo množstvo ľudí nevedelo pochopiť. 

Doug profesionálne hráva Call of Duty s prestávkami už dlhé roky a so svojím momentálnym tímom Complexity Gaming chcel siahať na najvyššie priečky.


Vzťah s Yanet ho postupne začal obmedzovať, pretože ona chcela pôsobiť v Mexiku ako herečka, modelka a moderátorka, zatiaľ čo on zostával v Spojených štátoch amerických a snažil sa trénovať.

Odporúčané
KVÍZ: Dokázal by si zvládnuť gamerský kvíz bez chyby? Otestuj svoje znalosti z herných noviniek KVÍZ: Dokázal by si zvládnuť gamerský kvíz bez chyby? Otestuj svoje znalosti z herných noviniek 15. decembra 2022, 14:00

Ako sa ukázalo na turnaji, tréning nepadol na úrodnú pôdu. Doug so svojimi spoluhráčmi turnaj veľmi nezvládli a namiesto výhry či účasti vo finále skončili len na záverečnom 13. až 16. mieste, za čo ako tím získali 15 tisíc dolárov.

 


Mohli ľutovať, pretože víťazi Evil Geniuses si domov odviezli až 600 tisíc dolárov. Po prehre sa na sociálnych sieťach okamžite začali objavovať vtipné narážky na to, ako si Doug teraz trieska hlavu o stenu a chcel by Yanet získať naspäť.

Samotný hráč zobral žartíky s úsmevom a na Twitteri všetkým odkázal, že bývalú frajerku späť nechce a radšej sa aj naďalej sústredí na Call of Duty. Pridal odvážnu predpoveď, že o rok už turnaj vyhrá v Black Ops 4.

 

Příspěvek sdílený Yanet Garcia (@iamyanetgarcia),

Domov
Zdieľať
Diskusia