Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2018, 17:03
Čas čítania 0:00
Sona O.

Chlpaté nechty či predĺžené nosné chĺpky. Toto sú najbizarnejšie trendy Instagramu za posledný rok

ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI INSTAGRAM TRENDY
Uložiť Uložené

Zdá sa ti, že selfie pred zrkadlom je nevkusná? Tak to si ešte nevidel tieto hity sociálnych sietí.

Instragramom sa prehnalo už mnoho trendov. Niektoré mali zvýšiť pozitívny sebaobraz, povedomie o chorobe alebo len skúšali hranice líčenia a experimentovali s ľudskou krásou. Avšak vždy sa medzi nimi našli také, ktoré poriadne prestrelili či aspoň šokovali svojím obsahom. Poznáš najšialenejšie trendy Instagramu?

Predĺženie chĺpkov v nose

Áno, čítaš dobre. Ľudia si naozaj povedali, že si predĺžia chĺpky v nose, aby sa mohli stať súčasťou Insta trendu. Túto nešťastnú módu priviedla k životu blogerka Gret Chen Chen, keď na svoj profil zavesila fotografiu s predĺženiami. Hashtag s názvom #nosehairextensions si rýchlo obľúbili beauty blogeri po celej sieti. Na platforme takto svoju fotografiu označilo už 406 ľudí.

Obočie ako srsť

Väčšina žien sa snaží mať krásne upravené obočie, no nájdu sa aj také, ktoré uprednostnia chaos pred módnymi hitmi. Takto sa zachovala aj influencerka Stella. Keď na svoj Instagram účet poslala fotku s rozcuchaným obočím, objavil sa zástup fanúšičok, ktoré zrazu museli urobiť presne to isté. Hashtag sa na Instagrame vyskytol 55 079-krát.

Zrastené obočie

Ďalším nepochopiteľným trendom obočia bolo to zrastené. Predpokladajme, že ani Brežnev nechcel mať obočie ako Brežnev a predsa sa aj dnes nájdu takí, ktorí ho kopírujú. Hoci ide pravdepodobne o náhodou, tento nevkus ovládol Insatagram na dosť dlhú dobu. Vo veľkej miere za to môže práve modelka Sophia Hadjipanteli hrdiaca sa hustým porastom nad očami. #Unibrow má na platforme zatiaľ 81 812 fanúšikov.

 

Migrénová póza

Trpíš častými migrénami, ktoré ti znepríjemňujú život? Napadlo ti už niekedy svoje trápenie odfotiť a zavesiť na internet? Nevadí, urobilo to za teba 1289 ľudí.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Samozrejme, že označenie si vyslúžilo veľkú vlnu kritiky. Mnohým totiž neprišlo správne robiť z choroby módnu záležitosť. Migréna je totiž celkom závažné ochorenie postihujúce asi 12 % populácie.

Osloboď vyrážky

Aj toto hnutie hlásajúce pozitívny vzťah k telu sa celkom uchytilo. Dovedna 663 ľudí vrátane známych influencerov a celebrít sa rozhodlo svetu ukázať svoje akné.

Dúhové vlasy

Prirodzenosť je nuda, tak si treba na vlasy napatlať všetky farby dúhy. Divné účesy sú fajn, ale akonáhle to začnú robiť všetci a stane sa z nich uniformný imidž, akosi strácajú svoju podstatu. 719 418 ľudí si to zjavne nemyslí.

Trblietavé zadky a prsia

Keď už máš malú riť a nemáš, ako očariť, nalep si na ňu aspoň trblietky. Možno si ťa niekto všimne a keď nepomôže ani to, vyskúšaj to isté na poprsí. Tomuto hitu prepadlo 2154 ľudí a trblietavým prsiam až 12 144.

Chlpaté nechty

Zo všetkých vecí, čo sa na sociálnych sieťach zatiaľ vyskytli, patria chlpaté nechty medzi tie najbizarnejšie. Získali si len niečo okolo 1000 označení, no na to, o aký nevkus ide, je to ešte stále priveľa.

Kiki výzva

Niekto by povedal, že vystúpiť z idúceho auta a tancovať popri ňom, je nebezpečné a hlúpe, no tento názor zjavne nezdieľa 324 226 užívateľov Instagramu. Tí sa totiž rozhodli zavrtieť si na zvodné rytmy Drakeovej pesničky In My Feelings.

Instaception

Tento hit je zo všetkých najaktuálnejší. Ľudia si skrátka na tvár maľujú rámik fotografie, akoby ju vystrihli priamo z Instagramu. Nechýbajú políčka na like, komentár ani meno užívateľa. Trendu podľahlo za celkom krátky čas 28 959 ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia