Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2018, 16:18
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Mamička Cardi B je na nezastavenie a servíruje horúci klip, v ktorom nechýba ani atraktívna Kehlani

HUDBA CARDI B
Uložiť Uložené

Skladba Ring z interpretkinho debutového albumu dostáva dráždivý vizuál plný hriešnych póz.

Ženskému rapu aktuálne vládnu dve interpretky, a to Nicki Minaj a Cardi B, pričom druhá menovaná nám v priebehu dnešného dňa naservírovala ďalší podarený vizuál. Ide o skladbu Ring z jej debutového albumu Invasion of Privacy, na ktorej hosťuje Kehlani.

Jedna z najlepších záležitostí zo spomínaného projektu sa nesie na vlnách tvrdších riadkov v kombinácii s hudbou od dvojice Needlz a Scribz Riley, na aké sme v podaní Cardi zvyknutí. Navyše, tentokrát sa dočkávame aj spevavého refrénu v podaní 23-ročnej rodáčky z horúcej Kalifornie, ktorá vymenila krátke tmavé vlasy za dlhú blond hrivu.

Takmer identický vzhľad zvolila aj stále pomerne čerstvá mamička, ktorá si po kratšej materskej "dovolenke" pred pár hodinami opäť vyskúšala, aké je to stáť na pódiu pred mnohými ľuďmi. Manželka extovertného rapera Offseta zo skupiny Migos totiž vystúpila na prestížnych MTV VMAs v New Yorku. 

Teraz sa už avšak nenechajte rušiť a spríjemnite si dnešný horúci deň obdobne ladeným video počinom.

Should I call first? I can't decide
I want to, but a bitch got pride

Domov
Zdieľať
Diskusia