Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2018, 17:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

NobodyListen ovládol Prahu. Ako dopadol Addict pre 3-tisíc ľudí s výhľadom na hlavné mesto?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Rytmus spieva, že sedí na vrchu sveta úplne sám. NobodyListen stojí nad Prahou s tisíckami ľudí pod pódiom.

Nobodyho séria s titulom Addict má za sebou ďalší obrovský míľnik, ktorý sa zapíše do histórie. Po dlhých dvoch rokoch čakania sa totiž najlepšiemu českému DJovi podarilo získať od vedenia mesta povolenie na to, aby mohol zorganizovať párty na najexkluzívnejšom mieste v hlavnom meste. Samozrejme, hovoríme o Staline na Letnej, kam si turisti z celého sveta chodia užívať najlepší výhľad na celú stovežatú. 

Na rozdiel od všetkých ostatných eventov pod Kyvadlom, Addict ovládol najvrchnejšie poschodie a my sme boli svedkami pravdepodobne najlepšej udalosti leta 2018 v Česku. Okrem samotného NobodyListena prišli aj ďalší hostia a najviac nás prekvapil Smack, ktorý naživo odohral niekoľko skladieb. 

Súčasťou udalosti bola aj Skate of Mind session v podaní Maxima Habanca, kde sa súťažilo o 20-tisíc českých korún. Viac sa už ale dozvieš v našom podrobnom videoreporte, v rámci ktorého sme vyspovedali nielen Nobodyho a Maxima, ale aj víťaza súťaže. 

Domov
Zdieľať
Diskusia