Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2018, 20:12
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

26-ročnú učiteľku v škôlke vyhodili kvôli odvážnym fotkám na Instagrame

REFRESHER INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Ruska to podľa svojho zamestnávateľa na Instagrame prehnala.

Aj napriek tomu, že sú pre niektorých ľudí práca a súkromný život dva odlišné svety, hromada zamestnatní si vyžaduje akýsi balans a ani vo voľnom čase ľuďom nedovolí, aby si robili, čo chcú. Na vlastnej koži si to vyskúšala Viktória Demeškina, ktorá doteraz v Rusku pôsobila ako učiteľka v materskej škole. Popritom však bola poriadne aktívna na svojom Instagrame, kde svojich followerov pravidelne zásobovala horúcimi zábermi, vďaka čomu získala aj slušné čísla.

Po čase na to však prišli rodičia detí, ktorí začali všetko riešiť s jej nadriadenými. Aj napriek tomu, že deti s fotkami nijako nesúviseli, Viktória sa musela rozhodnúť. Alebo fotky zmaže a prestane ich pridávať, alebo sa jej pracovný pomer roviaže.

Ruska sa snažila namietať, že jej fotky sú predsa osobnou záležitosťou mimo práce, no jej šéfa nepresvedčila a keďže svoj Instagram odmietala upraviť, momentálne je bez práce – no internet má predovšetkým na svojej strane a s podobnou popularitou sa zlej situácie určite nemusí obávať.

Domov
Zdieľať
Diskusia