Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2018, 11:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Corden musel Arianu Grande odniesť na chrbte až do Starbucks. V novom Carpool Karaoke hviezdi pôvabná speváčka

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Mladá speváčka o sebe prezradila zopár zaujímavostí.

Mladá speváčka Ariana Grande zažila za posledný rok množstvo ťažkých aj nádherných chvíľ. Po teroristickom útoku na jej koncerte v Manchestri odišla do úzadia, aby sa odtiaľ po dlhej dobe vrátila späť na výslnie so skladbou „No tears left to cry“. Ariana sa medzitým stihla zasnúbiť, pretože jej vyvoleným sa stal Pete Davidson.

Napokon súhlasila aj s účasťou v známej šou Carpool Karaoke po boku Jamesa Cordena a v najnovšej epizóde nebola núdza o vtipné momenty. Ariana si pred kamerou zaspomínala na to, ako v detstve napodobňovala už vtedy legendárne speváčky a rovno si zaspievala skladbu od Celine Dion.

Corden ju dokonca konfrontoval aj s fámou o tom, že na koncertoch speváčka núti svojich ochrankárov a kolegov, aby ju všade nosili na rukách, čo odmietla, ale James sa nenechal odbiť.

Do Starbucks ju odniesol na chrbte a rovno jej aj objednal kávu, čo si speváčka celkom užila. Spoločne si zaspievali viaceré známe skladby a porozprávali aj o súkromnom živote, takže ak máš Arianu rád, nové Carpool Karaoke by si určite nemal vynechať.

Domov
Zdieľať
Diskusia