Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2018, 9:15
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Podarení Oteckovia sa vrátia na televízne obrazovky už začiatkom septembra

FILMY A SERIÁLY OTECKOVIA
Uložiť Uložené

Úspešný seriál televízie Markíza sa po letnej prestávke vracia s novými epizódami.

Úspešný seriál Oteckovia s dielne televízie Markíza sa po letnej pauze opäť vráti na televízne obrazovky. Pôvodne sme sa ich mali dočkať už koncom tohto mesiaca, konkrétne 27. augusta (srpen), napokon ich však uvidíme začiatkom septembra (září).

Už vieme, že k štyrom hlavným hrdinom v podaní Filipa Tůmu, Braňa Deáka, Vladimíra Kobielskeho a Mareka Fašianga navyše pribudne aj Ján Koleník. Ten by sa však mal objaviť až v neskorších epizódach a stvárni bezdetného brata Tamary (Zuzana Mauréry). 

Oteckom sa v minulej sezóne mimoriadne darilo. Každú jednu časť si priemerne pozrelo 475 tisíc divákov starších ako 12 rokov. Ratingové maximá seriálu dosahovali okolo 11-12% a najväčším úspechom bolo 44,2% z podielu na trhu z apríla tohto roku. 

Rodinný seriál vychádza z argentínskeho originálu menom Señores Papis sa sústreďuje na život štyroch otcov. Nájdeme medzi nimi majiteľa pizzérie Vlada (Tůma), právnika Alexa (Deák), veterinára Tomáša (Fašiang) a rozvedeného Mareka (Kobielsky).

Každý z nich pristupuje k neľahkému údelu rodiča po svojom, čo samozrejme prináša množstvo komických situácií. Premiéry 2. série sa dočkáme 3. septembra (září) 2018 o 17:55.

Domov
Zdieľať
Diskusia