Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2018, 11:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bez škrabkania odmieta jesť. Internet sa zamiloval do obézneho kocúra Bruna, ktorý neúspešne hľadá nový domov už pár mesiacov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kocúr Bruno sa sám naučil aj trik, vďaka ktorému vie stáť na zadných nohách.

Na facebookovej stránke útulku Wright Way Rescue sa pred dvomi dňami objavil inzerát, pomocou ktorého sa záchranári snažia nájsť nový domov pre mimoriadne vtipnú, roztomilú a najmä náročnú mačku.

Kocúr Bruno oslávil svoje 7. narodeniny a nebolo by na ňom možno nič nezvyčajné, keby nemal viac ako 11 kilogramov a nepotrpel si na svoje pohodlie.

Bruno sa pokúšal nájsť si nový domov už od júna, ale odvtedy sa nenašiel žiadny seriózny záujemca. Kocúr je v skutočnosti úplne zdravý a momentálne prechádza diétou, aby mohol svoje nadbytočné kilogramy zhodiť. Štýlovejšiu mačku by si však nenašiel.

Bruno rád trávi svoje čas na zadných nohách, takže svetu ukazuje svoje veľké brucho, na ktorom mu spokojne odpočívajú predné končatiny. Svojím pohľadom vie obmäkčiť srdce akéhokoľvek človeka a potrpí si aj na škrabkanie.

Najradšej má škrabkanie po hlave, tvári či chrbte, ale odmieta dotyky na bruchu. Zrejme sa za svoj obrovský pupok trochu hanbí.

Najvtipnejšie správanie prichádza v momente, keď nastáva čas na jedlo. Bruno síce po dlhých protestoch začne neochotne jesť aj bez škrabkania, ale hlasnými prejavmi dáva najavo, že mu najviac vyhovuje raňajkovanie, obedovanie a večeranie plné hladkania.

Aby toho nebolo málo, po skonzumovaní svojej potravy sa rád napije vody, lenže voda nesmie byť v žiadnom prípade v rovnakej miestnosti ako miska s jedlom.

Bruno je skrátka vyberavá mačka a našťastie sa po poslednom inzeráte našli stovky ľudí, ktorí by si ho chceli adoptovať a poskytnúť mu nový domov. Vraj momentálne analyzuje jednotlivé žiadosti o adopciu a bude si musieť starostlivo vybrať majiteľov, ktorí ho budú škrabkať vždy, keď si to vyžiada.

Domov
Zdieľať
Diskusia