Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2018, 15:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Christian Bale podnikol ďalšiu extrémnu premenu. Z Dicka Cheneyho sa za pár týždňov stal automobilový mechanik

FILMY A SERIÁLY CHRISTIAN BALE FORD VS FERRARI
Uložiť Uložené

Christian Bale si opäť robí srandu z ľudí diétujúcich celé roky.

Všetci už dobre poznáme Christiana Balea a jeho kúsky, ktoré spôsobuje vlastnému telu. Priberanie a zhadzovanie váhy je u neho na každoročnom poriadku. Zatiaľ čo my súperíme s kilami celý život, Bale sa ich zbavuje a naberá tak ľahko, ako my naberáme a skladáme z lopaty piesok. 

Dokázal nám to už mnohokrát. Na jednej strane hovoríme o skutočne obdivuhodnej sile, ako i sebazapreniu či pevnej vôli herca, na druhej musíme hovoriť aj o jeho zdravotnom stave. Návaly kilogramov a ich rýchly úbytok, pričom hovoríme o desiatkach kilogramov, mu určite neprospel. 

Pevne však veríme, že Bale takto cvičí a diétuje pod drobnohľadom všelijakých profesionálnych trénerov. Avšak, nemôžeme si byť úplne istí, keďže pre rolu Mechanika schudol 28 kíl! Nakoniec vážil len 54kg. 

Christian Bale podnikol ďalšiu extrémnu premenu. Z Dicka Cheneyho sa za pár týždňov stal automobilový mechanik

"Vedel som, že potrebujem zhodiť nejaké kilá, len som nevedel koľko presne, aby to vyzeralo tak, ako som si zhruba predstavoval, že by moja postava mala vyzerať. Mal som fotku Hanka Williamsa (spevák, skladateľ) keď mal len 29 rokov, ale vyzeral na 50, asi hlavne kvôli drogám.

Bola to fotka po tom, čo sa dostal z väzenia, len pár mesiacov pred tým, než zomrel. Bol bez trička a vyzeral naozaj ako taký vrak, úplne vychudnutý. V duchu som si však hovoril, že taká postava by sa dosť hodila do scenára, a to by mal byť ten pravý Trevorov imidž. Tak som proste chudol a chudol."

Bude to znieť divne, no Christian nebol ani pod odbornou starostlivosťou lekárov. "Ľudia mi hovorili, že by som mal, no ja som sa cítil v pohode. Diétológ mi však aspoň povedal, aké vitamíny by som mal doplniť, a tak som ich dopĺňal tabletkami.

Ja neviem, možno je to moja hlúposť alebo akýsi pocit neporaziteľnosti. Avšak, cítil som, že by som to mohol dosiahnuť bez nejakých väčších problémov."

Dnes sa však jeho telesným premenám počas celej kariéry venovať nebudeme. Naopak, posvietime si na to, čo zažil za posledný rok. 

Že Bale vyzeral od skutočného Dicka Cheneyho na nerozpoznanie, to zistíte na fotografiách tu. Pre rolu pribral takmer 20 kíl, aj keď si myslíme, že to bolo viac. Maskéri a kostyméri však tiež spravili svoje. Výsledný efekt tak stojí za to. 

Tam však Bale neskončil. Okamžite po skončení natáčania snímky Backseat (oficiálny názov ešte biografia o niekdajšom viceprezidentovi USA nemá) sa vrhol do posilňovne a začal na sebe makať. Výsledok? Oficiálne čísla nemáme, no pokojne môžeme hovoriť o zhodení 20-25 kíl behom pár mesiacov. 


Pre aký film teda opätovne riskoval svoje zdravie? James Mangold (Logan) má natočiť zatiaľ nepomenovaný film na tému "Ford vs. Ferrari", ktorý vznikne pod hlavičkou 20th Century Fox a bude sa zameriavať na výrobu svetovo najrýchlejšieho závodného auta.

Hlavnými hrdinami bude tím amerických inžinierov a dizajnérov vedených vizionárom Carrollom Shelbym a britským závodným vodičom Kenom Milesom. Tí dostanú za úlohu vytvoriť úplne nový typ automobilu s potenciálom konečne poraziť Ferrari, ich najväčšieho rivala, na šampionáte v roku 1966.

O obsadení zatiaľ veľa nevieme, ale Mangold už prezradil, že by do roly Carrolla Shelbyho chcel obsadiť Matta Damona a ako Kena Milesa má vytipovaného Christiana Balea (toho vidíme na obrázkoch z natáčania). O scenár sa postará dvojica Jez a John-Henry Butterworthovci (Edge of Tomorrow). 

Téma fyzických premien Christiana Balea si však žiada viac priestoru. Preto budeme radi, ak nám v ankete odpoviete na otázku, či by sme sa jej mali venovať viac. 

Na obrázku nižšie je chyba. V American Hustle Bale vážil cez 104 kilogramov. Tú váhu dával dole dlho, čo sám priznal v rozhovore pre People.

Christian Bale podnikol ďalšiu extrémnu premenu. Z Dicka Cheneyho sa za pár týždňov stal automobilový mechanik
Anketa:
Prečítali by ste si článok o Baleových telesných premenách?
Áno
Nie
Áno
89 %
1255 Hlasov
Nie
11 %
152 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia