Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2018, 10:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Za lístky na zápas McGregor vs Nurmagomedov by si vyhodil majland. V Las Vegas aj tak očakávajú írsku inváziu

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

McGregor sa v oktagone predstaví po prvýkrát od roku 2016.

Organizácia UFC oznámila súboj Conora McGregora s Khabibom Nurmagomedovom iba pred niekoľkými dňami. Svet stretnutie dvoch rivalov označil za zápas roka, pretože McGregor sa do UFC vracia po prvýkrát od roku 2016 a Khabib zatiaľ neustále ničí svojich súperov.

Dana White na tlačovej konferencii víťazoslávne oznámil, že zápas sa odohrá 6. októbra tohto roku v Las Vegas.

Írsky bojovník sa v Las Vegas predstaví už po šiesty raz, pričom minulý rok sa v rovnakom meste postavil Floydovi Mayweatherovi. Aj keď mu boxerský súboj ideálne nevyšiel, v oktagone by si chcel napraviť chuť.

Pri každom súboji v Las Vegas sa aréna zatiaľ naplnila tisíckami írskych fanúšikov a ani tentoraz zrejme situácia nebude rozdielna.


Cena lístkov však nebude nízka. Organizácia UFC zverejnila informácie o jednotlivých vstupenkách a najlacnejšie si budeš môcť zaobstarať za 205 dolárov.

Cena postupne stúpa a nakoniec sa zastaví až na 2505 dolároch, pričom v základnej cene nie sú zahrnuté dodatočné servisné poplatky.

Íri si budú musieť pripraviť poriadny balík, ak si chcú zaplatiť letenku, ubytovanie v Las Vegas a samotný vstup na zápas, aby mohli vidieť svojho miláčika naživo.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia