Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2018, 20:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

YouTube odstránil krátku reklamu na horor Mníška. Všetci sa sťažovali na to, že je až príliš desivá

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mali ste možnosť vidieť spomínanú reklamu pred jej stiahnutím aj vy? Vystrašila vás?

Od premiéry očakávaného hororu The Nun s démonickou mníškou nás delí len zopár týždňov a nadšenie fanúšikov stúpa. Už samotný plagát k snímke nás upozorňuje na to, že sa máme pripraviť na najtemnejší film z celého The Conjuring univerza.


Medzi množstvom propagačného materiálu k tejto hororovej novinke sa objavilo jedno kuriózne promo (k zhliadnutiu nižšie).

Určite ste sa už stretli s klasickými reklamami na YouTube, ktoré vás k videu pustia až po niekoľkých sekundách. V prípade krátkej reklamy k The Nun však aj tých pár sekúnd stačilo na to, aby nič netušiaci diváci vyskočili zo stoličky.

Prostredníctvom Twitteru sa k spomínanému promu vzniesla obrovská vlna kritiky. K nej sa ale behom krátkej doby vyjadrilo aj vedenie YouTube a z dôvodu porušenia ich obsahovej politiky (reklamy by sledovateľa nemali vydesiť či negatívnym spôsobom šokovať) reklamu rovno stiahli.

Najnovší spin-off hororovej série The Conjuring režíroval Corin Hardy (The Hallow/The Woods) a na filme sa podieľali herci, ako Taissa Farmiga, Demián Bichir, Jonas Bloquet, Charlotte Hope, Ingrid Bisu a ďalší. Premiéra je v českých i slovenských kinách naplánovaná na 6. septembra (září) 2018. Zájdete na film do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia