Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
so Slovenskou sporiteľňou
14. augusta 2018, 17:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

10 vecí, ktoré musíš skúsiť v hlavnom meste Nemecka. Popri fandení Matejovi Tóthovi sme stihli objavovať Berlín

ZAUJÍMAVOSTI BERLÍN
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre vás vlog z nášho výletu do Nemecka, tentokrát sme sa zamerali na športové aktivity nášho Mateja Tótha a tiež objavovanie Berlína.

V posledných týždňoch nás začal oveľa viac baviť formát vlogov, a tak sa po Refresher Lete a našej návštevy továrne na výrobu Jägermeistera môžeš tešiť na ďalšie. Do Nemecka sme sa však pred pár dňami vrátili opäť, keďže sme sa rozhodli podporiť nášho olympijského bežca Mateja Tótha v rámci prestížneho berlínskeho preteku, kde sme sa dostali vďaka Slovenskej sporiteľni, ktorá organizovala kampaň #mamnato

Okrem fandenia sme sa rozhodli objavovať zaujímavosti hlavného mesta a v našom videu sa dozvieš napríklad tipy na najlepšie jedlo či miesta, kam sa určite vybrať nakupovať. Naši moderátori KrištofPetra ti poradia, ako sa po Berlíne prepravovať a dozvieš sa aj to, čo by si určite robiť nemal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia