Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2018, 16:29
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Vtedy a dnes: Ako vyzerali najkrajšie modelky sveta Emily Ratajkowski, Adriana Lima či Bella Hadid pred tým, než sa stali úspešnými?

DETI
Uložiť Uložené

Niektoré zábery vás naozaj pobavia.

Minulý mesiac sme ti priniesli článok, ako vyzerali najkrajšie modelky sveta v detstve. Keďže sa stretol s veľkým úspechom, rozhodli sme sa pripraviť pokračovanie. Tentokrát sme sa pozreli na ďalšie mená svetového modelingu ako napríklad Emily Ratajkowski, Adriana Lima, Bella Hadid alebo Rosie Huntington Whiteley. V útrobách Instagramu sme pohľadali detské fotografie topmodeliek a porovnali ich s aktuálnymi. Opäť sme objavili aj úsmevné snímky, ktoré ťa určite pobavia.

Bella Hadid

Pred tým, než sa táto kráska s americko-jordánskymi koreňmi dostala na prehliadkové móla, venovala sa jazde na koni. Okrem toho ju odmalička zaujímalo fotografovanie.

Bella si prefarbila blond vlasy na hnedo, aby bola rozoznateľná od svojej staršej sestry Gigi. Módny svet jej momentálne leží pri nohách a opäť sa objavuje po boku The Weeknda.

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),


 Behati Prinsloo

Behati vyrastala v Namíbii a v detstve sa venovala gymnastike, jazde na koni alebo pozemnému hokeju. Svoj voľný čas trávila s kamarátmi na malej farme.

Behati v súčasnosti patrí medzi anjelikov značky Victoria's Secret. Je vydatá za speváka Adama Levina, s ktorým má dve dcérky.


Gizele Oliveira

Brazílska kráska bola kedysi veľmi hanblivá, takže nikdy by jej ani nezišlo na um, že by sa mohla stať modelkou. Neskôr sa stala modelkou pre svojho uja, ktorý šil svadobné šaty. Tak si ju všimla modelingová agentúra.

Dnes spolupracuje so značkami Kith, Elie Saab, Dolce & Gabbana a minulý rok debutovala na VS Fashion Show.


Rosie Huntington-Whiteley

Rosie vyrastala na farme na juhu Anglicka v Devone. Väčšinu detstva trávila pobehovaním po vonku alebo staraním sa o svojho kona.

Rosie v súčasnosti žije v Los Angeles a okrem modelingu sa venuje aj herectvu. Tvorí pár s Jasonom Stathamom, s ktorým má syna. Do rodného Anglicka sa s radosťou vracia aspoň raz za mesiac.


Shanina Shaik

Austrálska kráska vyrastala v Melbourne a za svoj nezvyčajný vzhľad vďačí zmiešaným koreňom. Jej matka pochádza z Litvy a otec má predkov z Pakistanu a Saudskej Arábie. Ako tínedžerku ju v škole šikanovali, takže na kariéru modelky vtedy ani len nepomyslela.

Dnes spolupracuje so značkou Victoria's Secret a predvádzala aj pre módne domy ako Chanel, Tom Ford alebo Oscar de la Renta.


Jasmine Tookes

Jasmine vyrastala v Kalifornii a v detstve veľa športovala. Okrem volejbalu a softbalu sa viac ako 10 rokov venovala gymnastike.

Keď mala 15 rokov, začala sa venovať modelingu. Za jej asi najväčší úspech možno považovať, že v roku 2015 sa stala anjelikom značky Victoria's Secret.


Lily Aldridge

Lily mala v detsve skôr chlapčenské záľuby. Rada hrala futbal a keďže vyrastala v Kalifornii, prirástlo jej k srdcu surfovanie. Keď bola staršia, prepadla móde, v ktorej sa pohybuje dodnes.

Lily sa na prvej prehliadke Victoria's Secret objavila v roku 2009. Hneď o rok neskôr sa stala anjelikom tejto značky. Okrem toho sa objavila na stránkach magazínu Vogue, Elle, Sports Illustrated, Maxim alebo W.


Adriana Lima

Brazílsku topmodelku Adrianu Limu snáď ani netreba predstavovať. Možno však o nej neviete, že sa v detstve chcela stať detskou lekárkou.

Lekárkou sa síce nestala, ale momentálne patrí k najúspešnejším modelkám sveta. S Victoria's Secret spolupracuje dlhodobo a patrí aj k anjelikom tejto značky.


Emily Ratajkowski

Americká kráska s poľskými koreňmi sa narodila v Londýne. Modelkou sa stala pomerne skoro, keď mala 14 rokov. Rodičov však týmto rozhodnutím nepotešila, pretože z nej chceli mať doktorku.

V súčasnosti modelka, herečka a návrhárka v jednej osobe má na Instagrame viac ako 19 miliónov followerov, čo z nej robí jednu z najznámejších modeliek vôbec. Nedávno sa vydala a mužom po jej boku sa stal producent Sebastian Bear-McClard.

Domov
Zdieľať
Diskusia