Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2018, 16:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kuly z Desmodu bude moderovať vedomostnú súťaž v taxíku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zatiaľ nevieme, či budú trasy naplánované cez McDrive.

Televízie sa aj naďalej veľmi precízne pripravujú na septembrovú sezónu a chystajú pre divákov viacero formátov, pričom ide hlavne o selekciu z už existujúcich a overených relácii. Tie by teda mali na Slovákov bez problémov fungovať, no, samozrejme, vždy zohráva veľkú rolu aj to, aké tváre sa im podarí do jednotlivých projektov obsadiť. 

TV Joj v posledných týždňoch riešila problém s moderátorom v show Taxík, kde sa nakoniec objaví frontman z Desmodu Kuly. V krátkosti bude jeho úlohou hrať sa na taxikára a zastavovať ľuďom, ktorí potrebujú odvoz, avšak s tým rozdielom, že za jazdu dostanú pasažieri finančnú odmenu. Teda v prípade, že sa im podarí správne odpovedať na Kulyho vedomostné otázky.  K dispozícii budú aj žolíci, ako možnosť poradiť sa s priateľom na telefóne či okoloidúcimi a v prípade opakovaných nesprávnych odpovedí vás slovenský spevák okamžite vysadí. 

Ide o Kulyho moderátorskú premiéru, čo by však mal ako interpret zvládnuť bez problémov. Zatiaľ nevieme, či bude natáčanie prebiehať len v hlavnom meste, no určite si dávaj pozor, ku komu do taxíka nastupuješ. Na záver ešte jedna bizarná ukážka z českej verzie tejto relácie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia