Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2018, 19:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Známy raper bol zatknutý za fajčenie marihuany na pódiu v Kosove

HUDBA
Uložiť Uložené

Jeden z najväčších fanúšikov zelenej rastlinky na svete Action Bronson nebude na európsky koncert spomínať v dobrom.

Ak sleduješ zahraničný rap, tak tohto rodáka z Queensu snáď veľmi dobre poznáš. Okrem hudby sa preslávil aj reláciami o varení a neodmysliteľnou súčasťou jeho osobnosti je aj marihuana. K náklonnosti k zelenej rastlinke sa, pochopiteľne, bez problémov za veľkou mlákou priznáva a aj keď sa s pár problémami v minulosti stretol, nikdy nebol za mrežami. 

S radosťou však určite nebude spomínať na festival Sunny Hill v Kosove, ktorý sa konal počas posledného víkendu. V rámci show má Action Bronson vo zvyku zapáliť obrovského jointa, párkrát si potiahnuť a následne ho poslať do davu. Táto dramaturgická vložka sa však nestretla s pochopením kosovskej polície a zatkli ho priamo na mieste konania akcie.

Podľa známeho portálu TMZ bol nakoniec Bronson prepustený na kauciu, keďže sa z väzby ihneď dostal. Jeho právnik to nemá ľahké, no aspoň sa nenudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia