Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so supermarketom Kraj.
3. septembra 2018, 12:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slováci rozbehli nový supermarket, v ktorom nájdeš najmä domáce výrobky

GASTRO POTRAVINY SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ak miluješ Slovensko, v Kraji sa jednoducho musíš zastaviť.

Domáce a zdravé potraviny chce mať v chladničke každý Slovák, no doteraz si si za ne často musel priplatiť. Špecializované predajne za najkvalitnejšie mäso či mliečne výrobky pýtajú ohromné peniaze a takýto nákup tak tvoju peňaženku poriadne zabolí.

Ušetriť peniaze sa určite snažíš aj ty, no rozhodne to nemusí byť na úkor kvality potravín. V hre je totiž nový obchod Kraj. Ten ťa prekvapí nielen krásnymi priestormi, no predovšetkým širokým výberom produktov od lokálnych výrobcov – domáce, ekologické a predovšetkým slovenské.

Slováci rozbehli nový supermarket, v ktorom nájdeš najmä domáce výrobky
Zdroj: Kraj

Slovenské potraviny pre všetkých

A navyše, nenecháš tu celú výplatu. Kraj si totiž v prvom rade zakladá na silnom vzťahu k zákazníkovi – obsluha sa ti bude úprimne venovať a zároveň ti peňaženku nevyžmýkajú do poslednej kvapky

Dodáme však, že v Kraji nenakúpiš len poctivé potraviny od slovenských bačov, no vybavíš aj celý nákupný zoznam. Okrem čerstvého a domáceho pečiva si z Kraja odvezieš aj Horalky upečené v Seredi, Kofolu načapovanú v Rajeckej Lesnej či hromadu dobrého česko-slovenského piva, ale nájdu si tu svoje aj ľudia s rôznymi intoleranciami, vyznávači zdravého životného štýlu či športovci.

Slováci rozbehli nový supermarket, v ktorom nájdeš najmä domáce výrobky
Zdroj: Kraj

Lokálne kúsky po celej Bratislave

Zďaleka tu však nejde len o veľké značky, aj my sme si v Kraji našli svojich obľúbencov – domáca bublanina z pekárne Fertucha či červené vínko priamo od Radošiny sú rozhodne naši favoriti.

V Bratislave dnes nájdeš 4 predajne – obchody Kraj v Petržalke, Novom Meste, Ružinove a v Devínskej Novej Vsi na teba netrpezlivo čakajú. Čoskoro dokonca otvárajú 5. predajňu v podchode Trnavského mýta. Kraj je otvorený až do neskorého večera, po čerstvé a predovšetkým domáce potraviny tak utekaj ešte dnes.

Slováci rozbehli nový supermarket, v ktorom nájdeš najmä domáce výrobky
Zdroj: Kraj

Domov
Zdieľať
Diskusia